Wereldwijd het intieme zelfbewustzijn van vrouwen versterken met PROJECT V

Het welzijn van vrouwen en de planeet ondersteunen met PROJECT V

Als meisje leren we dat menstrueren vies is. Als we niet ongesteld worden, zegt ‘men’ dat we niet echte vrouw zijn. Als vrouw kan je het behoorlijk voor je kiezen krijgen. Van genot tot pijn. Van regelrechte ellende tot de prachtigste momenten. Maar gemakkelijk? Dat is het gewoon nooit. Maar met meer onderzoeken, meer open gesprekken en meer support kunnen we er wél meer voor elkaar zijn…
 
Woorden zijn krachtig, maar echte verandering komt alleen met actie.
 
PROJECT V is een initiatief dat verandering stimuleert en het welzijn van vrouwen en de wereld waarin ze leven verbetert.
 
Er bestaat niet zoiets als de gezondheid van vrouwen zonder de gezondheid van de planeet. We werken er dus hard aan om de impact van onze producten op de wereld om ons heen te minimaliseren.
Logo Project V

Hoe we hun wereld een stukje mooier maken

Nosotras education
Colombia

Ons educatief programma helpt jonge meisjes om de veranderingen in hun lichaam (en geest) beter te begrijpen tijdens het opgroeien. Deze campagne bestaat al 35 jaar en we helpem 1,5 miljoen meisjes elk jaar!

Saba educatie
Nederland

Al jaren maken we menstruatie en intieme hygiëne bespreekbaar op middelbare scholen door gastlessen te geven. Daarnaast doneren we elk kwartaal maandverband en inlegkruisjes aan de Voedselbank.

Paquet Nana
China

Vrouwelijke medische hulpverleners hebben 50.000 producten van ons gekregen en tijdens de COVID-19 pandemie hebben we er samen met Alibaba Charity nog eens 6000 naar ziekenhuizen in Xiaogan gebracht.

Bodyform normalise le sang avec Bloodnormal
Verenigd Koninkrijk

We hebben het voor elkaar gekregen dat menstruatiebloed ook op tv ‘gewoon rood’ mag zijn terwijl de omroepautoriteiten dat verboden hadden.

Je soutiens Nana
Frankrijk

Toen Frankrijk onze ‘Viva la Vulva’ campagne wilde verbieden, tekenden 10.000+ mensen een petitie om dat te voorkomen. Het maakte de #jesoutiensnana-beweging (#iksteunnana-beweging) nóg sterker.

Table ronde Nuvenia
Italië

We zaten aan tafel met de minister van Gendergelijkheid om barrières op het gebied van menstruele hygiëne te doorbreken tijdens de rondetafelconferentie.

Hier geloven we in

Onze eco-belofte

Ons doel is om onze ecologische voetafdruk tegen 2030 met 30% te verminderen.

Bronnen