Bij Nana willen we leven in een wereld waarin geen enkele vrouw+ zich schaamt voor haar lichaam.

Daarom zetten we ons in om de schaamte en stilte rondom V-Zones (dat is meer dan alleen de vagina of vulva!) te veranderen. We willen ervoor zorgen dat meer vrouwen+ zich zelfverzekerd voelen over hun vulva's, vagina's, baarmoeders en menstruatie. Wij strijden ervoor om van de eerste tot de laatste menstruatie, door plezier en pijn de onzekerheden en ongemakken te verminderen. Van de taboes die we doorbreken tot de producten die we maken, we begrijpen de behoeften van vrouwen+ als geen ander. We doen het tenslotte al 40 jaar.

Onze maandverband, inlegkruisjes en menstruatie ondergoed zijn ontworpen om de beste bescherming te bieden, voor al het vagina vocht en elke hoeveelheid bloed. Van menstruatie tot afscheiding, alle druppeltjes plas, zweet, seksgerelateerd vocht en alles daartussenin. Je kunt onze producten op de proef stellen, ze kunnen het aan.

We weten dat opkomen voor het welzijn van vrouwen+ niet mogelijk is zonder op te komen voor het welzijn van de planeet waarop we leven. Daarom zetten we ons in om onze ecologische voetafdruk en de milieu-impact van onze producten voortdurend te verkleinen. We zijn hier transparant over, lees meer over onze eco-doelen.

We willen de welzijn van vrouwen+ wereldwijd ondersteunen met PROJECT V, ons initiatief om zelfbewustzijn van vrouwen versterken. Wij zullen fearless blijven totdat iedereen fearless kan leven. Wij zijn niet te stoppen.

Essity, ons moederbedrijf

Essity is een toonaangevend bedrijf in producten voor wereldwijde hygiëne en producten uit de bosbouw. De groep ontwikkelt en produceert duurzame producten voor persoonlijke verzorging, tissues en producten uit de bosbouw. Essity is in ongeveer 150 landen actief met veel grote merken, zoals de toonaangevende merken TENA en Tork, en regionale merken, zoals Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda en Zewa. De groep heeft ongeveer 48.000 werknemers in dienst. In 2016 bedroeg de netto-omzet ongeveer 101 miljard Zweedse Kroon (10,7 miljard Euro). SCA werd in 1929 opgericht. Het hoofdkantoor staat in Stockholm, Zweden, en staat op de lijst van NASDAQ OMX Stockholm.