La Terre au milieu d’une galaxie tourbillonnante d’étoiles

Onze eco-belofte

Nana ondersteunt het welzijn van vrouwen - en de wereld waarin ze leven. Ons doel is om onze ecologische voetafdruk tegen 2030 met 30% te verminderen.
We komen op voor het welzijn van vrouwen door taboes en schaamte rond hun lichaam te doorbreken. Maar het welzijn van vrouwen bestaat niet zonder het welzijn van de wereld waarin ze leven. Daarom zetten we ons in om onze ecologische voetafdruk en de milieu-impact van onze producten te verkleinen.
 
We zijn eerlijk en open over alles - vulva's, menstruatie, afscheiding, noem maar op - dus we willen net zo transparant zijn over onze eco-doelen als over stolsels en bloed.
Culotte menstruelle réutilisable intimawear™ par Nana™ sur fond rose et rouge fluide
Herbruikbare producten

We bewandelen nieuwe wegen met menstruatievriendelijke en planeetvriendelijke producten. Door het gebruik van ons menstruatie ondergoed wordt 88% minder afval geproduceerd.

Paquet de Protège-lingeries Dailies Extra Protection Long sur fond de galaxie tourbillonnante
Duurzame materialen

We zijn altijd op zoek naar slimme materialen die onze producten vriendelijker kunnen maken voor de planeet (en vulva's).

Femme assise, sous-vêtement baissé jusqu’aux chevilles, révélant un protège-lingerie propre
Less is more

Minder product, minder verpakkingen, minder afval. We verkleinen onze ecologische voetafdruk door alleen materialen en verpakkingen te gebruiken die nodig zijn.

Wat we doen om ons duurzaamheidsdoel te bereiken

17%
CO2-reductie op onze Ultra maandverband*
50%
hernieuwbare materialen gebruiken in de buitenverpakking van ons maandverband
100%
hernieuwbare materialen gebruiken voor de verpakking van onze inlegkruisjes
*Gebaseerd op levenscyclusanalyse uitgevoerd op Ultra Towels in 2019 vergeleken met 2008

Project V

Onze eco-belofte maakt deel uit van ons bredere Project V-initiatief, ter ondersteuning van het welzijn van vrouwen en de wereld waarin ze leven. Omdat we niet voor onze gezondheid kunnen zorgen zonder die van de planeet.
Als we het hebben over onze CO2-voetafdruk, bedoelen we de totale hoeveelheid broeikasgassen – bijvoorbeeld koolstofdioxide (CO₂) en methaan (CH₄) – die vrijkomt in de atmosfeer bij het produceren, gebruiken en verwijderen van een product.